lördag 5 september 2009

Oops i did it agin.

jajamänsan idag ska ni veta har varit en ganska välfylld dag av godbitar i form av misstag oh missöden, dom flesta framkallade helt av Örnies egen dumhet.

De började med att bilen inte startar, Örnie som är sthlms vassaste geni ska då putta igång bilen helt själv... hahaha tyvärr finns inget dokumenterat material på de. när han väl får igång bilen får han för sig att hälsa på futurepromotion i sickla och åker dit, de han inte tänker på ar ju att bilens batteri är dåligt och istället för att låta bilen vara på och ladda eller iaf ställa sig lite strategkiskt, så fickparkerar han hur trångt som helst längst bort och stänger av kärran.... BOOM! he did it agin.

Inte nog med de, Örnie har även åstakommit en tidsplanerings miss även idag vilket är både fantastisk och tragist på samma gång. Han åkte för att laga bilen vid 12 och påstod att hn skulle vara klar innan 15 då han skulle vara i sickla och meka ramp med FP... ni alla förstår ju att detta gick på röven och enligt den uppdatering jag fick på läget för ungeför 30 minuter sen var att han är kvar ute i jakobsberg ännu i skrivandets stund haha, way to go Örnie.... YOU DID IT AGIN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar